21.4 C
Elbasan

KATEGORIA

Arsim

Urdhri për miratimin e strukturës së vitit shkollor 2024-2025

Publikohet zyrtarisht urdhri i strukturës së vitit shkollor 2024-2025 për sistemin arsimor parauniversitar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit. Në urdhër përcaktohen: fillimi dhe...

Një shkollë në Përparim ka krijuar bibliotekën e veçantë kushtuar shëndetit nën udhëheqjen e mjekut të njohur Flamur Topi

Një shkollë në Përparim ka krijuar bibliotekën e veçantë kushtuar shëndetit nën udhëheqjen e mjekut të njohur Flamur Topi Një ceremoni interesante me një focus...

Taulant Monçi/ 48 vite kontribut i pavlerësuar në arsim

Taulant Monçi kontriboi 48 vite në arsim, por nuk u vlerësua kurrë qoftë edhe me një certefikatë mirënjohjeje. Ai është i njohur për të gjithë...

Shpallen 10 gjimnazet më të mira/ Surprizë gjimnazi i Peqinit, Hasit dhe Tropojës

Ditët e fundit ministria e Arsimit shpalli gjimnazet më të mira publike dhe jopublike në të gjithë vendin bazuar në rezultatet e maturës shtetërore....

Këto janë degët më të kërkuara profesionale në Shqipëri

Referuar të dhënave të Agjencisë kombëtare për Punësim dhe Aftësi, mbi 15 mijë nxënës janë regjistruar në shkollat e mesme të arsimit profesional për...

Manastirliu: Në prill testim ndërkombëtar për mësuesit

Rezultatet e dobëta të nxënësve në vlerësimin ndërkombëtar të PISA, kanë bërë që Ministria e Arsimit të marrë hapa konkrete për vlerësimin e njohurive...

LAJMET E FUNDIT