RRETH NESH

Portali ElbasaniON do të jetë një dritare e hapur për të gjithë lexuesit. Ne mirëpresim komentet, sugjerimet, shqetësimet dhe çdo sinjalizim që të mund të përcjellim informacion cilësor dhe të arrijmë efektin e duhur.

ElbasaniON e themeluar nga organizata INAC (Information Network & Active Citizenship) do të mbështesë çdo kauzë të komunitetit, shoqërisë civile, grupimeve të caktuara që nuk bie ndesh me parimet e etikës dhe qëllimin e medias për ti shërbyer informimit dhe për të qenë një rojë e të drejtave dhe lirive, kundër korrupsionit dhe padrejtësive.

  • Stafi përbëhet nga gazetarë profesionistë dhe të rinj që kanë energjinë dhe dëshirën për të punuar me korrektësi:
    Bardha Nergjoni, Kryeredaktore
  • Enes Molla, reporter, montazhier
  • Klaudia Muça, gazetare
  • Roxhensa Xhyra, gazetare
  • Na kontaktoni nëpërmjet WhatsApp në kreun e faqes dhe nëpërmjet rrjeteve tona sociale.