Bie “Facebook”, reagon drejtori :”Po punojmë”

Andy Stone, drejtori i Politikave të Komunikimit të “Facebook”, ka reaguar rreth bllokimit të përkohshëm që i është bërë Facebook-ut, Instagramit dhe Whatsapp.

“Ne jemi të vetëdijshëm se disa njerëz kanë probleme me qasjen në aplikacionet dhe produktet tona. Ne po punojmë që gjërat të kthehen në normale sa më shpejt të jetë e mundur, dhe kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim”