5 shpjegime të ëndrrave që duhet t’i kushtoni rëndësi

Në shumë raste përmes ëndrrave mund të marrim më shumë informacion se kush jemi. Këto janë ëndrrat më të zakonshme që njerëzit shohin dhe si interpretohen ato.
1. Fluturimi është një ëndërr shumë e zakonshme dhe mund të tregojë forcë ose çështje të vetëbesimit. Gjëja kryesore është nëse do të niseni në ëndërr. Nëse shihni diçka të tillë, atëherë kapërceni kufizimet tuaja, pasi fluturimi pasqyron lirinë. Gjithashtu, një ngritje e qetë do të thotë një bekim, ndërsa një rënie gjatë fluturimit do të thotë se problemi qëndron te çështjet morale.
2. Ushqimi do të thotë që duhet të mendoni më shumë dhe të mos i merrni gjërat lehtësisht. Nëse nuk jeni të kënaqur me jetën tuaj, dëshironi ta bëni këtë në ëndrra. Çdo ushqim që shfaqet në ëndërr ka një rëndësi të veçantë dhe përcaktohet kryesisht nga forma dhe ngjyra e tij. Arra, për shembull, do të thotë aftësi mendore, ndërsa një frut ekzotik zakonisht nënkupton një dëshirë të fortë.
3. Nëse shihni se jeni duke u ndjekur, është një tregues ankthi dhe frike, sepse ndiheni të pambrojtur, të kërcënuar ose të paaftë për të shpëtuar. Mënyra se si e trajtoni atë në ëndërr reflekton se si merreni me stresin në jetën tuaj. Mund të simbolizojë gjithashtu shmangien e polemikave. Nëse ktheheni kundër përndjekësit tuaj, do të jeni në gjendje të kapërceni situatat e vështira të jetës së përditshme. Nëse jeni duke ndjekur veten do të thotë që një pjesë e brendshme po ju shtyn të shkoni përtej frikës suaj.
4. Nëse shihni që jeni lakuriq, kjo përcaktohet në varësi të kohës dhe situatës në të cilën ndodheni. Rrobat gjithmonë simbolizojnë fshehjen sepse njeriu është e vetmja qenie që fsheh trupin e tij nën to. Nëse të gjithë të tjerët janë të veshur dhe ju jeni lakuriq, kjo do të thotë se jeni të pambrojtur ose keni nevojë të pranoheni nga disa. Lakuriqësia në ëndërr gjithashtu mund të nënkuptojë që ju jeni duke fshehur diçka dhe keni frikë se do të zbulohet ose krejt e kundërta.
5. Kafshët në ëndërr kanë interpretime specifike në varësi të specieve. Në përgjithësi, kafsha përfaqëson një pjesë të personalitetit ose frikën dhe shpresat tuaja. Nëse kafsha është e egër, ndoshta ka të bëjë me pjesën e pavetëdijshme të personalitetit tuaj. Nëse është e zbutur, kjo do të thotë që ju tashmë keni një nivel të ndërgjegjes ose se kafsha ka ndonjë rëndësi të veçantë për ju. Nëse kjo kafshë flet, ajo përfaqëson njohuri të fshehura që nuk mund të vijnë nga burime të zakonshme.