Sportistët elbasanas të 6-ët në botë në sportit e rrallë

Radioamatorizmi është një nga sportet më të rrallë në botë, për të cilin pjesa më e madhe e publikut shqiptar nuk ka aspak informacion. 

Ditën e sotme një nga anëtarët e bordit drejtues, elbasanasi Drini Dervishi, ka bërë të ditur se Shqipëria është renditur e gjashta në botë gjatë Kampionatit të 17-të që u zhvillua në Herceg Novi të Malit të Zi.

Kujtojmë se sportistët më të shumtë të këtij sporti të rrallë janë nga qyteti i Elbasanit dhe kanë shkëlqyer me performancën e tyre duke lënë pas Shqipërisë shumë shtete të Europës.