Pilotët e Marinës amerikane:”Kontaktuam me UFO”/ Çështja drejt Kongresit Amerikan

Shërbimet e inteligjencës amerikane do të dorëzojnë një raport novator mbi “fenomenet ajrore të paidentifikuara” në Kongres muajin e ardhshëm në një kohë kur takimet e ngushta midis UFO -ve dhe avionëve luftarakë të Marinës amerikane po dërgojnë të dridhura në të gjithë vendin.
Përpiluar nga sekretari i Mbrojtjes dhe drejtori i Inteligjencës Kombëtare, raporti do të deklasifikojë njohuritë e Pentagonit në lidhje me objektet ajrore të pashpjegueshme.
Takimet dhe pamjet e UFO-ve shpesh janë hedhur poshtë për një sërë arsyesh të tilla si sjellja që kërkon vëmendje ose keqinterpretimi i ngjarjeve logjike.
Takimet midis disa prej pilotëve të Marinës amerikane dhe objekteve misterioze që janë gjurmuar nga sensorë të sofistikuar tani po gjenerojnë vëmendje të vërtetë.
Tre video janë shfaqur nga Super Hornets të Marinës Amerikane, të marra në 2004 dhe 2015, duke zbuluar objekte të çuditshme në formë sfere që udhëtonin me shpejtësi në qiell.
Ish -piloti luftarak i Marinës David Fravor dhe Komandant Lejtnant Alex Dietrich u intervistuan në programin “60 Minuta” këtë javë në lidhje me takimin e tyre me një nga objektet e çuditshme në brigjet e San Diego në 2004.
“Ne e pamë këtë objekt të vogël të bardhë me pamje Tic Tac. Dhe ishte thjesht duke lëvizur mbi zonën e ujit të bardhë ”, tha Fravor para se të shtonte se“ ajo më dilte para pastaj zhdukej ”.
Të dy aviatorët nuk mund të jepnin një shpjegim logjik të asaj që panë.