Kush është burri me hundën më të madhe në botë?

Mehmet Özyürek, 71-vjeçari turk ka hyrë në librin Guinness 11 vite më parë për hundën më të madhe në botë.

Hunda e tij është 8.8 centimetra dhe mbajti emrin e parë para të gjithë konkurentëve.

“Mehmet Özyürek nga Turqia u konfirmua zyrtarisht si mbajtësi ynë i rekordit për hundën më të madhe në botë”, ka shkruar Guinness në Twitter.