Këto janë shenjat që harxhojnë më shumë para

Në këtë artikull do të gjeni shenjat që harxhojnë më shumë para.
Peshorja
Peshoret jetojnë sikur çdo ditë është e fundit kur dyqanet janë të hapura. Kjo shenjë delikate e ajrit gjithmonë sigurohet të jetë elegante, duke iu përshtatur tendencave më të fundit të modës. Peshoret dominohen nga planeti i bukurisë, Venusi. Thjesht, pika e tyre e dobët është se ata shpenzojnë shumë për atë që e quajnë “investime të mira”. Filozofia e tyre konsumatore përmblidhet me moton “Duhet të shpenzosh para për të fituar para”.
Peshqit
Peshqit e ndjenjë më shumë se kushdo se sa e vështirë është jeta dhe ndonjëherë zgjidhja më e lehtë për një ditë të keqe është “terapia e konsumatorit” . Peshqit në përgjithësi janë të ngazëllyer, si me vlerat ashtu edhe me pasurinë e tyre. Nuk janë të kujdesshëm dhe mund të “avullojnë” llogarinë e tyre pa e vënë re. Pëlqen të ndryshojë gjërat dhe për këtë arsye, shpenzimet që ata bëjnë janë të mëdha.
Shigjetari
Kjo shenjë e zjarrtë, pasionante sundohet nga planeti i zgjerimit, Jupiteri. Dhe për shkak se ai është përgjithësisht i patrembur, nuk mendon shumë kur bëhet fjalë për të shpenzuar. Nuk heziton aspak kur bëhet fjalë për një udhëtim apo për të blerë atë që dëshiron. Siguria financiare është gjithmonë një përparësi për një Shigjetar. Dhe kjo është një nga arsyet pse është ambicioz. Atij i pëlqen të fitojë para në mënyrë që t’i shpenzojë ato.