Basha sfidë Ramës: “Bëhu burrë, voto Vetingun! Unë i pari, ti i dyti.”

Lulzim Basha i ka bërë një sfidë të hapur kryeministrit Rama, të cilit i ka kërkuar ta votojë dhe nëse do që t’u mbyllë gojën për akuzat në lidhje me krimin, ta bëjë vetingun i dyti pas Bashës.
“Meqë se di se ça bankomati ishte bashkia e tiranës kur ishte ti, meqë e humbe, meqë pretendon se nuk i njeh banditët me të vcilët bërë pazare për masakrën. Meqë pretendon të kundërtën dhe më thua mendohu mirë, bëhu ti burrë njëherë dhe votoje vetingun e politikanëve, ti marrim me rradhë, dhe ndryshe nga rregulli vjetër të mos e fillojhmë nga plaku por nga i riu e bëj unë i pari, bëje ti i dyti dhe pastaj të tjerët me rradhë nga i pari te i fundit.
E ke fare të thjeshtë do ti japësxh fund këtij monologu që bën këtu, të ka shtetuar mundësia për të mos përsëritur të njëjtat figura letrare, voto vetingun lëri demokratët s ei kanë gjëra te qarta dhe ska gjë që të të shpëtojë ty nga vendimi i tyre për të të rrëzuar ty”, tha Basha.