5 shenjat që tregojnë se lidhja juaj ka marrë fund

Ndonëse shpeshherë është e vështirë t’ia pranoni vetes se lidhjes suaj po i vjen fundi. Më poshtë do të gjeni 5 shenja, që sipas ju tregojnë se është më mirë t’i jepni fund një lidhjeje dhe çliroheni nga energjitë nga energjitë negative.

Çdo diskutim përfundon në grindje
Nëse nuk mund të zhvilloni një bisedë normale me partnerin tuaj por përfundoni në një debat të nxehtë, kjo është që ndoshta është koha për të ecur përpara.

Ka shenja të dhunës fizike ose psikologjike
Nëse jeni duke përjetuar çdo lloj dhune në marrëdhënien tuaj, atëherë patjetër që duhet t’i jepni fund. Çdo lloj sjelljeje e keqe është një tregues i qartë i mosrespektit.

Nuk ka më argëtim
Marrëdhëniet ndonjëherë mund të bëhen të mërzitshme. Por mbi të gjitha, ato duhet të jenë argëtuese, të paktën nëse po flasim për një lidhje që duam të zgjasë. Nëse jeni mërzitur me zakonet e partnerit, atëherë nuk duhet të humbni më nga koha juaj.

Dallimet tuaja janë tejkaluar
Disa çifte kanë sukses dhe qëndrojnë së bashku pavarësisht nga dallimet në mënyrën se si i qasen jetës, vështirësive, madje edhe jetës së përditshme. Megjithatë, ka nga ata për të cilët dallimet mund të jenë aq të mëdha sa të krijojnë përçarje.

Zakoni ju mban së bashku
Ndonjëherë thjesht mendimi për të filluar një mënyrë jetese të re i pengon çiftet e palumtur të ndahen.