Zbuloni çfarë nuk duhet bërë në shtrat

Shtrati është vendi ku të gjithë qetësohen, prandaj është shumë i rëndësishëm fakti që shtrati ynë të jetë gjithnjë i pastër dhe i rehatshëm.

Për t’u rehatuar sa më mirë në shtrat duhet të mos mbajnë kurrë dy objekte.

Një prej tyre është celulari ynë të cilin shumë shpesh e vendosim në shtratin tonë dhe nuk duhet ta mbajmë. Përveç që nuk ju ndihmon të relaksoheni thellë në mbrëmje, ai gjithashtu ka shumë mikrobe mbi të cilat është mirë të mos ju shoqërojë gjatë gjumit.

Pika e dytë janë çantat. Ato janë gjithashtu sende që mbledhin shumë mikrobe prandaj është më mirë t’i varni ose t’i vendosni në një mobilie tjetër dhe jo në shtrat.