Pasojat mendore postcovid do të zgjasin pas pandemisë

Covid-19 nuk është vetëm virusi që shkaktoi shumë vdekje në të gjithë botën, por gjithashtu dhe virusi që ka shkaktuar më shumë pasoja psikologjike.

Frika e infektimit, izolimi, humbja e të afërmeve tanë do të shfaqin pasoja të rënda edhe pasi të jetë sfumuar historia Covid.

Eksperti i shëndetit mendor sugjeron nxitjen drejt kreativitetit si në kuzhinë, art apo aktivitet fizik për të ulur stresin e shkaktuar nga situata Covid.

Shifrat për situatën, rrugët bosh në karantinë, por edhe puna e përditshme pranë OBSH ku raportohej çdo ditë për ecurinë e epidemisë vënë që Ardina Xinxo të shprehte çdo moment në pikturë.

23 rrëfimet pandemike risjellin çdo ndjesi që përjetuam që me fillimin e epidemisë Covid.