23.4 C
Elbasan

Merret OK per ndertimin e Namazgjasë/Ja si do të jetë projekti(foto)

Myftnia Elbasan ka marre te drejten e zhvillimit te prones se Namazgjase dhe ka publikuar detaje te projektit ne pritje te miratimit te lejes se ndertimit. Ne nje njoftim Myftinia ne faqen e saj zyrtare konfirmon se leja zhvillimore tashme eshte marre dhe pritet marrja e lejes se ndertimit. “Përsa i përket çështjes së rëndësishme të Namazgjasë u bë e ditur se procesi është në fazën finale për marrjen e lejes së ndërtimit dhe prona tashmë është pajisur me leje zhvillimi” thuhet ne deklaraten e myftnise.

Shihni fotot si do te jete objekti qe do te ndertohet tek ish sheshi i Namazgjase:

 

Each template in our ever growing studio library can be added and moved around within any page effortlessly with one click. Combine them, rearrange them and customize them further as much as you desire. Welcome to the future of building with WordPress.

LER NJË KOMENT

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi vendosni emrin

LAJMET E FUNDIT