Debate në “BB VIP”/ Këngëtarja i tregon g*shtin e mesit, shpërthen Ilir Shaqiri

Në shtëpinë e “Big Brother” kanë shpërthyer debate të forta mes Ilir Shaqirit dhe Semi Jaupaj.
Debati mes tyre ka shpërthyer në debate të forta, pasi Semi i ka treguar Ilir Shaqirit gishtin e mesit, çka nuk u prit aspak mirë nga balerini.
Pas këtij gjesti ai i është kthyer këngëtares duke e cilësuar si të “paedukatë”.

Më pas këngëtarja e njohur e ka sqaruar këtë ngjarje në dhomën e rrëfimit, duke thënë se nuk ka pasur asnjë qëllim të keq dhe se ishte talluar.
“Për shaka ia bëra me gishtin e mesit. E mori shumë seriozisht e mori shumë afër zemrës si gjë”, u shpreh Semi.
Nga ana tjetër, Iliri është ndjerë i ofenduar, gjë për të cilën diskutoi dhe me Arjolën.
“Ato mbaji për vete i thashë, “S’ta lejoj, je e paedukatë”!- i thashë. Troç, jo kshu jo ashu!”, u shpreh Iliri.