Zgjidh një figurë dhe zbulo mesazhin e universit për ty

Në këtë artikull duhet të zgjidhni një nga tre figurat e mësipërme dhe do të merrni një mesazh.

1. Krijimtaria juaj po zgjohet dhe mund të dëshironi të luani një instrument, të shkruani një libër, të pikturoni, të keni një kafshë shtëpiake ose të ndryshoni diçka në veten tuaj. Është një energji freskuese që të bën të mendosh ndryshe dhe universi e sheh atë. Njerëzit tërhiqen gjithnjë e më shumë nga ju dhe ajo që bëni. Shijoni gjithçka që shfaqet në jetën tuaj.
2. Ndodh një ndryshim energjie që ju sjell jetë të re. Përqendrohuni në planifikimin, angazhimin ose kërkimin në shkallë të vogël. Kjo mund të lidhet me karrierën tuaj, projektin, transferimin ose fillimin ose përfundimin e një procesi të caktuar. Sido që të jetë, duhet të mendoni me kujdes dhe të planifikoni gjithçka mirë. Burimet ose mbështetja që mund t’ju duhet për të marrë një vendim do të jenë në dispozicionin tuaj. Të gjitha dyert do të hapen për ju, ju jeni në rrugën e duhur. Vetëm mos harroni se ju duhet të qëndroni të fokusuar dhe të hiqni gjithçka që ju tërheq vëmendjen.

3. Ju filloni një “udhëtim” të ri. Mund të jetë një udhëtim fizik, mendor ose emocional që ju çon në një vend të panjohur. Ka ende paqëndrueshmëri ose rrezik dhe nuk jeni fort me këmbë në tokë. Ju mund të pyesni veten nëse ia vlen të vazhdoni përpara sepse duhet të lini diçka të rëndësishme pas. Universi do t’ju tregojë se çfarë është gjëja e duhur për të bërë. Ndjenja e pasigurisë dhe shqetësimi se keni bërë një gabim vetëm sa do t’ju zërë në kurth. Ndoshta ju duhet të shikoni të mirat dhe të këqijat dhe të shikoni brenda vetes. Pyesni veten se çfarë duhet të bëni për t’u kujdesur sa më mirë për veten tuaj! Vetëm ju mund t’i përgjigjeni kësaj pyetjeje./bota.al