Çfarë po ndodh? Policia “zbarkon” në Elbasan, kontrolle në këto akse

Një aksion blic i policisë së Elbasanit është duke u zhvilluar në vendin e quajtur “Rrethrrotullimi i luleve”. Synimi i këtij aksioni është evidentimi i elementeve të dyshuar apo të shpallur në kërkim.
Në aksion marrin pjesë skuadra “Shqiponja”, efektiv të Rrugores, specialistë të zonës si dhe oficerë të krimeve.
Autotomjetet që kryejnë manovra të çuditeshme apo dhe automjete të shtrenjta, u bëhet kontrroll fizik dhe të dokumentacionit, deri në këto momente nuk raportohet për ndonjë person të shoqëruar pasi operacioni blic sapo ka filluar dhe do të vazhdojë deri në orët e vona të natës.
Kujtojmë se ky aksion i policisë po zhvillohet pasi qyteti është bërë pjesë e disa atentateve për vrasje, ku vdekja e fundit të shënuar jo më larg se pak ditë më parë kur kamarieri i “FishCity” humbi jetën pas goditjeve nga klienti i tij.