Njihuni me 4 shenjat që luftojnë “dhëmb për dhëmb” me fatin

Pozicioni i yjeve lidhet ngushtë me karakteristikat e shenjave, synimet e tyre dhe vendosshmëria për të arritur diçka.

Dashi

Nuk ka asnjë shenjë tjetër me më shumë energji, por edhe me një forcë shtytëse që të luftojë për të realizuar ëndrrat e tyre. Dashi nuk e ka problem të rrokulliset në Tokë dhe të luftojë, kur bëhet fjalë për të fituar atë që ka vendosur si synim dhe nuk i intereson as opinioni i të tjerëve. Guximi i tij, shpirti luftarak dhe konkurrues janë të pakrahasueshme. Në fakt, ai nuk do të kërkojë ndihmë, mbështetje, aleanca, pasi beson tek aftësitë e tij.

Luani

Dihet që Luani dëshiron që të gjithë sytë të jenë mbi të. Ka nevojë për prani, admirim dhe lavdi. Luani është i guximshëm, këmbëngulës dhe nuk heziton të marrë rreziqe, të udhëtojë nëpër vende luksoze, të takojë njerëz me pozitë pasi bëhet lehtësisht qendra e vëmendjes. Suksesi merret si i mirëqenë sapo shënjestrohet.

Virgjëresha

Për një Virgjëreshë, gjithçka duhet të jetë e përsosur, e patëmetë, jo vetëm e mirë dhe kjo është ajo që ajo ka në mendje. Ajo është e organizuar, logjike, vëzhguese, punon shumë, gjithmonë ka një plan dhe një vizion dhe nuk e shpenzon energjinë e saj kot. Arsyetimi i saj është “shkak dhe pasojë”. Por cilësia e saj më e madhe është se nuk bëhet konkurruese. Punon shumë me përpikëri, por në heshtje. Ngadalë fiton besim dhe ngjitet në mënyrë hierarkike.

Bricjapi

Kur një Bricjap ka një qëllim në mendje, asgjë nuk mund ta ndalojë ta arrijë atë. Ai është i kujdesshëm, i përqendruar, bën lëvizje strategjike, përpiqet aq shumë sa në fund do të ketë sukses. Atij nuk i intereson se sa kohë do të humbë, sa do të sakrifikojë, pengesat apo vështirësitë me të cilat përballet. Është i vetëdijshëm, realist dhe i durueshëm, e di që gjërat janë të vështira për t’u arritur, kështu që vështirë të heqë dorë.