Kodrat e Elbasanit përfshihen nga flakët/ Mendohet të jetë i qëllimshëm

Kodrat “Lugat” të Njësisë Administrative Shushicë, Elbasan, janë përfshirë nga flakët. Forcat zjarrfikëse kanë arritur të shkojnë në vendngjarje ku ra zgjarri dhe kanë vendosur flakët nën kontroll duke bërë të mundur shuarjen e tij.

Sipas informacioneve paraprake, nga konstatimi në vendngjarje dyshohet se zjarri është i qëllimshëm por deri më tani nuk ka asnjë informacion nga DVP Elbasan për të shoqëruar apo për shkaqet e zjarrit.