Dita e tretë e zjarrit në Elbasan/ Banorët dhe zjarrfikëset bashkohen për të shuar zjarrin

Prej tre ditësh vazhdon të jetë e aktivizuar vatra e zjarrit në zonën malore të Shushicës. Ndonëse shërbimet zjarrfikëse kanë ndërhyrë për shuarjen e zjarrit, sërish nuk është bërë i mundur lokalizimi i tij.

Sot me një mjet zjarrfikës, dy foristrada, 11 zjarrfikës, si dhe banor të komunitetit po punojnë për shuarjen e zjarrit.