Bukuroshet mbushin rrugët e Gramshit/ “Miss Summer World” në qytet

Ditën e sotme në Gramsh është organizuar “Miss Summer World”. 

Mësohet se konkurrentet për këtë çmim janë vajza me kombësi të ndryshme dhe mes tyre ka vajza nga Shqipëria. 

Lajmi do të jetë në përditësim, pasi do të kemi informacione rreth vajzës që do të fitojë çmimin e parë.