Arrestohet ish-drejtori i RTSH-së, në pranga dhe disa zyrtarë të tjerë

Është ndaluar këtë mbrëmje ish-drejtori i RTSH, Thoma Gëllçi.

Bashkë me të janë ndaluar edhe 3 zyrtarë të tjerë të RTSH. Prokuroria po heton për tendera në RTSH.