Jeni në situatë të vështirë? Zgjidhni një letër dhe zbuloni se ç’duhet të bëni.

Po kaloni një moment të vështirë të jetës suaj? Në këtë artikull do të gjeni tri letra të fatit që do t’ju tregojnë se ç’duhet të bëni.

Nr. 1
Kalimi i kohës në natyrë është mënyra më e mirë për të zvogëluar stresin. Qoftë një shëtitje e thjeshtë apo një aktivitet fizik, ju automatikisht do të ndaheni nga zhurma e jetës dhe do të mbusheni me energji të re. Elementet natyrore gjithashtu do t’ju ndihmojnë të ktheheni në bazat, domethënë duke u përqëndruar në tokë.
Nr. 2
Ndonjëherë mund ta zhvendosim fokusin tonë nga ajo që na sfidon me dhuratat tona artistike / krijuese të tilla si vallëzimi, shkrimi, piktura, këndimi, loja. Kjo krijon hapësirën për t’u marrë me situatat stresuese në jetën tonë më shpejt dhe më lehtë. Shumë njerëz menjëherë kalojnë në një lloj gjendje meditimi gjatë këtyre aktiviteteve dhe marrin qartësi në lidhje me atë që po ndodh me ta.
Nr. 3
Nuk ka asnjë mënyrë njëqind për qind të provuar për të mbrojtur atmosferën tuaj. Kjo është arsyeja pse ju duhet të mbani vazhdimisht higjenën tuaj shpirtërore. Kaloni mjaft kohë me veten, flini mjaftueshëm, hani shëndetshëm, hiqni qafe mendimet, emocionet dhe energjitë e rënda nga mendja, trupi dhe shpirti. Këto janë vetëm disa nga mënyrat se si mund të krijoni kufij të shëndetshëm midis energjisë dhe trupit fizik./bota.al