Ish- i dashuri në studio/ Çfarë ndodhi që konkurrentët e ‘Për’puthen’ dolën jashtë studios?

Për herë të parë Arjan Konomi është përballur me ikjen e thuajse të gjithë konkurentëve në “Për’puthen”, pasi ka ofenduar Alvisën.
Ish-i dashuri i Alvisës është bërë pjesë e emisionit dhe mesa duket ky veprim e ka ngarkuar shumë emocionalisht vajzën, e cila e ka akuzuar Arjan Konomin për “miqësi” me Hysenin.
“Po të doja unë do t’u thoja merr haysenin, jo këtë pipiruckën”, ka qenë ofendimi i Konomit që ka nxjerrë jashtë konkurrentët në formë revolte.