William Walker shpreh dëshirën e veçantë : Kur të vdes, dua të varrosem në Kosovë

Ish-ambasadori William Walker, në emisionin “Politiko” me Kushtrim Sadikun i ftuar dje ka diskutuar për 25 vjetorin e Masakrave të Reçakut.

Më tej gjatë rrëfimit të tij, Walker ka shprehur një dëshirë të tij ku ai dëshiron të varroset në Kosovë kur të vdes.

“Unë do të isha shumë i lumtur që kam thënë se kur të vdes, unë dua të varrosem këtu dhe kjo është dëshira ime dhe isha me disa kosovarë duke biseduar dhe thashë më vetë se dua të varrosem këtu”,u shpreh ai .