Vrau gruan duke ngrënë dhe u fsheh në zonë të pyllëzuar/ Arrestohet Elton Metaj

Pak më parë janë bërë publike pamjet e arrestimit të Elton Metaj, 31-vjeçari nga Fieri që vrau ish-bashkëshorten duke ngrënë.
Pasi vrau ish-gruan e tij 23-vjeçare, Sabrina Bengën, ai është fshehur në një zonë të pyllëzuar, ndërkohë është dashur ndjekja nga FNSH dhe e Shqiponjave për disa orë në mënyrë që ta neutralizonin.