Takim i nxehtë në “Për’puthen” dhe prekje/”Doja të rrija deri në darkë…”

Dy konkurentët e “Për’puthen”, Ada dhe Bruno, kanë realizuar takimin e tyre që nuk ka kaluar pa u komentuar për momentet e nxehta.

Ata kanë shijuar njëri-tjetrin pranë pishinës, ku Ada ka ekspozuar linjat trupore. Gjatë bisedës me Brunon, i tha se bënë shumë mirë që shkuan atje dhe do të donte që të qëndronte gjithë natën.

“Do të doja të rrija deri në darkë, nesër të ikim…”, tha Ada.

Ndërsa Bruno nuk harroi ta pyeste se cila pjesë e trupit të saj i pëlqen më shumë dhe Ada tha “barkun”. Në atë moment, Bruno nisi ta prekte në bark dhe po luanin me njëri-tjetrin edhe me gudulisje.

Në përfundim, të dy thanë se i ka pëlqyer takimi duke lënë të kuptohet se mund të ketë dhe një të dytë.