Rikthehet Çipi në Elbasan/ Policia nis aksionin në mbrëmje

Mbrëmjen e djeshme policia e Elbasanit ka ngritur një pikë postblloku për të identifikuar dhe arrestuar elemetët e dyshuar se përfshihen në veprimtari të paligjshme.
Ky kontroll vjen menjëherë pas rikthimit në Drejtorinë e Policisë Elbasan të Ardian Çipës. Kujtojmë se Gledis Nano nisi prezantimin e këtyre ndryshimeve nga Elbasani, çka mund të lidhet dhe me problemet e qytetit me krimin.