Ishte zhdukur para 6 muajve/ Gjendet e betonizuar kufoma e një gruaje

Në Kyparissia autoritetet greke kanë identifikuar një kufomë të çimentuar, e cila sipas mediave vendase i përket Monica Gius.

Sipas provave të deri tanishme, që vijnë nga ekzaminimi forsenik, trupi që u gjet ditën e djeshme në kopshtin e një shtëpie në Kyparissia i përket një gruaje rreth të dyzetave, e cila ka ndërruar jetë 5 deri në gjashtë muaj më parë.

Gruaja është shtetase rumune dhe rezultonte e zhdukur që nga fillimi i vitit.

Teste të mëtejshme nuk mund të kryen në trupin e gjetur për shkak të dekompozimit të avancuar.  Në të njëjtën kohë, kampione janë marrë nga dhëmbët dhe pjesë të tjera të trupit me qëllim që të konfirmohet tërësisht që kemi të bëjmë me 42-vjeçaren Monica Gius.