“Gëzuar, verë e paçi gjithmonë’! Deputeti demokrat nga Elbasani, Qani Xhafa, shpërndan ballokume për mediat para selisë së Rithemelimit

Deputeti Qani Xhafa para mbledhjes së sotme të grupit parlamentar të Rithemelimit ka shpërndarë ballokume para selisë.

Në video ai shfaqet me një kuti kartoni me ballokume, ndërsa iu shpërndan gazetarëve dhe operatorëve.

“Hajde gezuar, gëzime paçi gjithmonë”, thotë deputeti ndërsa i shpërndan.