Bie nga shkëmbi duke mbledhur bimë mjekësore, ndërron jetë në vend 59-vjeçari. Emri

Bie nga shkëmbi duke mbledhur bimë mjekësore ndërron jetë në vend një 59-vjeçar.

Viktima është Islam Pashollari nga fshati Protopapë, Maliq dhe me banim në Tiranë.

Ngjarja ka ndodhur në Moglicë të Pogradecit në vendin e quajtur ‘Qafa e Gjarpërit’.

Drejt vendngjarjes policia dhe ekipet e shpëtimit.