(Video)E rrallë, kafsha e egër ngjitet në një pallat në Cërrik/Ja ku përfundoi

Një ngjarje e rrallë është regjistruar në qytetin e Cërrikut ku një kafshë egër është parë të ngjitet në shkallë në një pallat. Nuk dihet ende nga erdhi kafshat e llojit baldosë por ajo që bënë qytetarët ishte e admirueshme. Kjo bëri që adminsitrata e zonave të mbrojtura të falenderonte për shpëtimin e kafshës dhe kthimin e saj në habitatin natyral.

Statusi i plotë

Elbasan bënë të mundur lirimin e Baldosës (vjerdulla) Meles meles e cila ishte ngjitur në katin e dytë të një pallati dhe ishte bërë dhe shqetësim për qytetarët për shkak se ishte një kafshë e panjohur për ta.

Falënderojmë bashkinë Cërrik për mbështetjen dhe qytetarët e këtij pallati të cilët e mbrojtën këtë kafshë të egër.

#mbroni #kafshët