“Shala e gjatë e drejtorit, më ciku gjurin…” / Juristja ‘denoncon’ për ngacmim s*ksual Gjergj Zaharinë?

Nje postim në rrjete sociale është shpërndarë në media, duke ngjallur bujë dhe debate.

Faqja e Facebook, “Mbretërorët” ka publikuar shënimin që mban si autore Alda Butka Aliçkën me profesion juriste dhe mbesa e historianit të njohur Uran Butka, e cila denoncon një ngacmim seksual, të ndodhur para shumë vitesh ne Tiranë.

Në shënim nuk përmend emër konkret për “ngacmuesin”, por fjalia “Ky drejtori, plak tashmë, por që me siguri, ia kishte vënë syrin atij Pallatit të Pionierëve a Pallatit Mbretëror, që atëherë kur hynte ne Drejtorinë Arsimore si në shtëpinë e tij, tani banon pikërisht aty e gjuan me statuja”, të bën të mendosh se bëhet fjalë per Gjergj Zaharinë.