Rriten tarifat për bizneset dhe familjarët/Sa do të paguani për pastrimin, gjelbërimin dhe ndriçimin për 2024

Me miratimin e paketës fiskale bashkia Elbasan ka rritur tarifat për bizneset dhe familjarët duke bërë kështu rritjen e dytë në dy vite pas rritjes së një viti më parë në faturën e ujit të pijshëm.

Më poshtë do të gjeni rritjen për çdo kategori për tri tarifat kryesore që mbledh bashkia si dhe për gategoritë e taksuara: