Rikja habit banorët e BBV, zbulon emrin e saj të vërtetë

A e dini se emri i vërtetë i konkurrentes së spektaklit televiziv “BBVA3”, Rikes në fakt nuk është Rike?

Vetë ajo ka treguar se Rike është pseudonim dhe se emri i vërtetë është Nife.

Ajo thotë se emrin Nife por edhe Rike, ia kanë vënë sipas gjyshes së saj.

Rikja ua ka treguar disi e sikletosur historinë e emrit të saj banorëve pasi mendonte se ata do qeshnin.