Reagon Ambasada e SHBA: PD si 30 vjet më parë u nda nga e shkuara

Vendimi i vështirë i shpallur dje nga Kryetari Lulzim Basha meriton respekt. Ky vendim demonstron se, ashtu siç ndodhi 30 vjet më parë dhe në momente të tjera kritike në historinë e Shqipërisë, Partia Demokratike ka kurajon për t’u ndarë nga e shkuara me qëllim që të ndërtojë të ardhmen, për të ndihmuar që ta udhëheqë Shqipërinë përpara. Shtetet e Bashkuara kanë pasur një marrëdhënie të veçantë me Partinë Demokratike që nga themelimi i saj dhe presim me kënaqësi të punojmë më ngushtë se kurrë me Kryetarin Basha dhe Partinë Demokratike për të forcuar marrëdhëniet SHBA-Shqipëri.
?? | The difficult decision announced yesterday by Chairman Lulzim Basha deserves respect. This decision demonstrates that – as was the case 30 years ago and at other critical moments in Albania’s history – the Democratic Party has the courage to break from the past in order to build the future, to help lead Albania forward. The United States has had a special relationship with the Democratic Party from its founding and we look forward to working more closely than ever with Chairman Basha and the Democratic Party to strengthen U.S.-Albania relations.