Doktor Gëzim Xhepa: Personat që kanë kaluar kovidin në mënyrë natyrale u 52 fishohen antikorpet çka rezulton fatale

Në mbledhjen e fundit të komitetit te ekspertëve, u vendos që qytetarët që do të hyjnë në Republikën e Shqipërisë, nga të gjitha pikat kufitare, duhet të paraqesin pasaportën e vaksinimit, testin PCR negative brenda 72 orëve ose të provojnë që e kanë kaluar sëmundjen 6 muajt e fundit.

Gjithashtu, u vendos vaksinimi i detyrueshëm për tre kategori, personelin shëndetësor, mësuesit dhe studentët.

Doktor Gezim Xhepa, kirurg ne QSUT, i cili shpesh ka dhene opinionet dhe ekspertizen e tij mejeksore gjate pandemise se Coronavirusit, kundershton me argumenta vendimin per vaksinimin pa dallim te ketyre kategorive, duke shpjeguar se nese individet qe kane kaluar ne menyre natyrale Covid, mund te shfaqin anticorpe në 56 fishin e normës, duke shfaqur rrezik për reaksionet e fuqishme autoimunitare…, me risqe të larta të fibrozës agresive pulmonare…

Doktor Gezim Xhepa

 
Ku është komuniteti mjekësor…?!!! Personave që kanë kaluar në mënyrë natyrale covidin dhe shfaqin antikorpe në 56 fishin e normës, u kërkohet në emër të vendimeve qeveritare të aplikojnë vaksinën…!!! Kush mban përgjegjësi për reaksionet e fuqishme autoimunitare…, me risqe të larta të fibrozës agresive pulmonare…?!!! Kjo është pyetje edhe për suportin profesional mjekësor të komitetit të ekspertëve dhe specialistëve të ISHP…!!! Pas dy vjetëve që në plan global për pandehmën Covid 19 ka folur politika…, ka ardhur koha të flasin specialistët…!!! Argument nuk është ka folur OBSH kaotike, kështu vepron Amerika, Franca, Italiaa, apo Gjermania, etj., kështu thotë Biden, Macron, Merkel, apo Fauci, etj., por argumentet janë fiziopatologjike…!!! Mund të sqarojë njeri epideminë aktuale izraelite në vendin me përqindjen më të lartë të vaksinimit nê popullatë…, përqindje që kapërcen imunitetin e tufës…?!!! Kur vaksinimi nuk ndërpret zinxhirin e transmetimit, kush i jep të drejtën e aplikimit të detyrueshëm të saj nga politika globale…!!! Çfarë studimi ka bërë OBSH për efekshmërinë e maskave në frenimin e infektimit…, që na detyrojnë femijët të mbajnë maskë…, dhe të riciklojnë brenda saj smogun toksik të metropoleve…?!!!

360grade.al