“Ti vdes për një çikë vëmendje”/Vajzat protagoniste, debat dhe tĕnsion mes tyre në “Big Brother VIP”

E gjitha nisi, si shkak i një sinonimi që Beniada iu drejtua Sheilës, e cila nuk e priti aspak mirë.

Ajo reagoi dhe kështu e s’kaloi pak debati sa banorët dyshuan se vajzat do kapen me njëra-tjetrën me duar.

Ndërkohë, Sabiani tha se ato po grinden mes tyre dhe Beniada e mohonte.

Theksojmë se, pas debateve të forta mes Fifit dhe Palomës ky është i dyti mes vajzave në BBV.