Shtërmeni rikthehet në radhën e kampionëve në peshëngritje, ja sa medalje ka marrë

Ekipi I Shtërmenit ka arritur rezultat impresionues në kampionatin kombëtar të peshngritjes të zhvilluar në Durrës. Kryetari i bashkisë së Cërrikut jep lajmin e renditjes me medaljet e fituara si dhe vecon një prej sportistëve më të rinj të këtij ekipi.

Postimi i tij

SHTËRMENI dhe tradita e kampionëve në peshëngritje duket se vazhdon dhe do të vazhdojë gjatë duke na bërë gjithmonë krenarë!

-Sot në qytetin e Durrësit u zhvillua Kompionati Kombëtar i peshëngritjes për të rinjtë U-17 dhe U-19, ku ekipi i Shtërmenit si pjesëmarrës në këtë aktivitet mori medalje, ari, argjendi dhe bronxi dhe u shpall nën kampione e Shqipërisë

-Ajo çka ishte më me vlerë nga ky kampionat ishte suksesi i arritur dhe i merituar i ERTJAN KOFSHËS

-Ertjani jo vetëm u shpall sportisti më i mirë i këtij kampionati por ishte i vetmi sportist në këtë garë që theu rekorde, specifikisht të tilla.

-Ertjani vetëm 16 vjeç por premton të jetë e ardhmja e ekipit të Shtërmentit por edhe Kombëtares Shqipëtare të peshëngritjes

Urimet më të mira dhe suksese në arritje të tjera #Ertjan dhe Ekipit të Shtërmenit. Mbështetja e Bashkisë Cërrik dhe e imja personale do të jetë me ju në çdo rrugëtim