Shpërthejnë në lot banorët/ Kënga e tyre suprizon të gjithë në shtëpi

Romeo, Vesa dhe Arta disa ditë më parë krijuan një tekst muzikor brenda ambienteve të shtëpisë, dedikuar për nënën e tyre.

Ditën e sotme një surpërizë erdhi për të tre banorët, ku Ervin Gonxhi, ish-banor i kësaj shtëpie e realizoj këtë projekt vetëm për ata.Momente shumë të bukura dhe emocionuese u transmetuan ditën e sotme, ku të gjithë të përlotur afrohen tek Romeo, ku ky i fundit shpërtheu në lot teksa dëgjoi këngën e realizuar prej Ervinit.