Shi edhe shtrëngata edhe në vend/ Automjetet në kaos, vështirësi në lëvizje

Moti i keq me rreshje shiu dhe breshëri ka përfshirë edhe kryeqytetin ditën e sotme.

Si pasojë e rreshjeve të dendura trafiku në kryeqytet është rënduar dhe sipas raportimeve problematika të shumta janë hasur në disa akse të kryeqytetit.

Uji ka vërshuar në rrugët e qytetit dhe ka bërë të vështirësohet qarkullimi automjeteve. RReshjet janë shoqëruar me erëra të forta dhe ulje të shikueshmërisë të shoferëve nëpër makina për shkak të dendësisë.

Herë pas here rreshjet e shiut janë shoqëruar edhe me shtrëngata.