Qytetari shkruan: Endacakja kryen veprime turpi dhe nevoja personale në mes të qytetit. Turistët kalojnë pranë

Një qytetar ka ngritur një shqetësim në redaksinë tonë. Ai ka sjellë foto dhe video të një endacakeje që qëndron te stolat e kalasë pranë ‘1 majit’.

Qytetari shkruan se endacakja kryen veprime të turpshme dhe nevoja peronale në sy të të gjithëve. Për më tepër në trotuar kalojnë mjaft turistë dhe lë një përshtypje mjaft të keqe.

Qytetari bën apel për strukturat shtetërore të cilat duhet ti sistemojnë dhe trajtojnë kategori të tilla në qendra të posaçme.