Ledioni nuk ‘humb kohë’/ ironizon Bardhin dhe historinë me sëmundjen e nënës

Mbrëmjen e djeshme gjatë prime-t, Egla zgjodhi Heidin mbi Romeon për të patur një telefonatë me familjarët e saj.

Për këtë zgjedhje iu kërkua një mendim nga Ledioni edhe opinionistit Arbër Hajdari.

Ledioni: Egla që zgjedh Heidin dhe jo Romeon, do të thotë gjë?

Arbër: Për mendimin tim jo, është treguar njerëzore.

Ledioni: A po ti kështu the edhe për Bardhin e ka mamin sëmurë, po…na kënaqe.

Kështu zgjodhi Ledioni që të ironizojë Bardhin pas largimit të papritur nga BBV.