FOTO/Demokratët elbasanas të gjithë në foltoren e Berishës, mungoi vetëm…

I vetmi që mungoi në foltoren e Berishës një ditë më parë ishte kryetari i partisë demokratike të Elbasanit Eugen Isaj si dhe deputetët e zgjedhur veç Luçiano Boçit, ky I fundit I dalë hapur tashmë pro Berishës. Të gjithë demokratët të vjetër e të rinj, militantë e intelektualë, ish drejtues dhe ish deputetë, figura të vjetra të partisë demokratike dhe të reja. Të gjithë ishin aty për të ndjekur figurën historike të partisë demokratike, tashmë të shpallur non grata nga SHBA.