Eliminohet Heidi, Jul Deda shkon në finale për çmimin e madh

Heidi Baci eleminohet nga gara për çmimin e madh. Jul Deda shpallet finalisti i parë.

Aktualisht po zhvillohet votimi mes Romeos dhe Eglës pë të përcaktuar finalistin tjetër.