E pazakontë, krimineli sulmon gjyqtaren në mes të seancës, e rreh brutalisht (VIDEO)

Një gjykatëse në Las Vegas u sulmua nga një kriminel gjatë një seance gjyqësore pasi ajo vendosi t’i mohojë lirimin me kusht.

Gjyqtarja Mary Kay Holthus nga Gjykata e Qarkut Clark ishte në mes të dënimit kur krimineli i dënuar Deobra Delone Redden e sulmoi.

Pamjet video tregojnë momentin e frikshëm kur Redden u hodh nga vendi ku po qëndronte dhe shkoi në stolin e gjyqtares për ta qëlluar. Ndërsa hidhet drejt gjyqtares së tronditur, Redden dëgjohet duke e ofenduar.