Denoncimi, mësuesit e Belshit do protestojnë për pagat e vonuara

Deputetja e parties demokratike Zheni Gjergji ka bere publik një denoncim sipas të cilit mësuesit e ZVA Belsh kanë probleme të theksuara me pagat. Në postimin e saj Gjergji thotë se këta mësues kanë hasur vonesë pagash, një vlerë po I mbahet nga shtatori për mungesë fondesh si dhe nuk marrin paratë e transportit.
Deklarata e plotë