Dalin emrat e zëvendësministrave të qeverisë “Rama3”

Ditën e sotme janë bërë të ditur emrat e zëvendësministrave të kabinetit qeveritar “Rama3”.

Vilma Bello është emëruar zv/ministre e re e Turizmit, ndërsa Enio Civici do të jetë zv/ministër në ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.
Denada Seferi emërohet zv.ministre e Shëndetësisë, duke zëvendësuar Bardhylka Kospirajn.

Pritet qe ne ditet ne vazhdim te kemi te tjere emra zv/ministrash dhe surpriza.