Bllokohet në katin e 7-të të apartamentit i mituri në Fier! Ndërhyn zjarrfikësja dhe policia

Bllokohet në katin e 7-të banesës një i mitur në lagjen Kastrioti në Fier.

Zjarrfikës dhe policia ndërhynë për hapjen e derës së banesës.