Trafikoi 700 pako me kanabis, ekstradohet nga Greqia Surja Sinani

Një 48 vjeçar i dënuar me 6 vite burg për trafik droge është ekstraduar nga Greqia.

Gjirokaster- Një 48 vjeçar i dënuar me 6 vite burg për trafik droge është ekstraduar nga Greqia.

Më 5 prill 2016, Gjykata e Gjirokastrës e ka dënuar këtë shtetas, me 6 vjet burgim, për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”

Në vitin 2014, shtetasi Surja Sinani, në bashkëpunim me shtetas të tjerë, transportonte rreth 700 pako me cannabis sativa, me peshë totale rreth 837 kilogramë, informoi sot policia.

48-vjeçari iu dorëzua Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve, me qëllim kryerjen e veprimeve të mëtejshme.