Stuhia/ Përmbytje rrugësh dhe mungesë energjie edhe në Gramsh. Mobilizohet bashkia

Moti i keq godet edhe Gramshin.

Ditën e qyteti dhe fshatrat u goditën nga stuhi shiu dhe breshëri dhe uji e dherat e shumtë vërshuan në rrugë.

Gjithashtu ka pasur edhe mungesë energjie në disa fshatra.

Në një postim zyrtar në faqen e tij në facebook kryetari i bashkisë Gramsh Besion Ajazi shkruan:

“ Mirënjohje të gjithë ekipeve të Drejtorisë së Infrastrukturës dhe Shërbimeve Komunale që kanë punuar pa reshtur gjatë gjithë ditës për menaxhimin e situatës së krijuar nga moti i rënduar në qytet dhe fshat ndërsa vazhdojnë të jenë në terren në gjithë qytetin për parandalimin e pasojave